Nyheter

PREG interiør åpner nettbutikk - www.preginterior.no

01. juni 2018

Endelig åpnes den nye nettbutikken til PREG interiør! Håndlagede produkter fra egne avdelinger utgjør store deler av sortimentet - sammen med varer fra anerkjente leverandører av design og kvalitet.  Les mer.

Ledig stilling på GREP Norrøna

05. februar 2018

Det er for tiden ledig vikariat som resepsjonsmedarbeider på GREP Norrøna Les mer.

Ledig vikariat som pedagog i Maribakkane barnehage

22. januar 2018

Det er ledig vikariat som pedagog i Maribakkane barnehage. Klikk på linken under for å se fullstendig utlysningstekst. Les mer.

10. november 2017

Les mer.

Nyslått motormekaniker hos GREP

01. september 2017

GREP tilbyr fagopplæring innenfor en rekke ulike fag. Ett av disse er motormekanikerfaget, og i dag ble det feiret at lærlingen Anders B. Isaksen besto sin fagprøve til karakteren Meget godt bestått.  Les mer.

Gjev pris til GREP Sitt Ned!

28. august 2017

Årets Mersmak-festival gikk av stabelen den siste helgen i august. Som vanlig var det skarp konkurranse om den prestisjetunge prisen for beste stand, og i år var det GREP Sitt Ned som stakk av med premien! Les mer.

Spennende og innovativt kurs i byggfag

07. april 2017

Hos GREP Bamble finnes det spennende muligheter innenfor AFT-tiltaket. På snekkerverkstedet tilbys grunnleggende kurs i byggfag, med stor vekt på praktisk arbeid. Kursets tre moduler bygger på hverandre, men som hver for seg også gir god basiskunnskap.  Les mer.

Gøy å være inkludert i noe større!

31. mars 2017

Hos GREP Grenland jobber det masse flinke folk innenfor mange ulike fag og områder. Noen av disse jobber i GREPs barnehager. Gjennom sitt arbeid i barnehagene kan GREPs ansatte oppleve gleden over å både jobbe med de kommende generasjoners utvikling og GREPs hovedoppgave; å få folk i jobb eller utdanning. Les mer.

GREP har flotte kontorlokaler til leie

21. mars 2017

GREP har flotte og topp moderne kontorlokaler til leie på Norrøna Brygge. Lokalene ligger sentralt på Vessia i Porsgrunn, og var helt nye i 2015. Les mer.

Bli med på FROG

08. februar 2017

FROG er syv uker med intensiv trening i selvledelse. For svært mange er graden av mestring og evne til å stå løpet ut forbausende høy. Har du et ønske om endring i eget liv? Da er FROG noe for deg. Les mer.

Lucia-feiring med GREP-barnehagene 

14. desember 2016

Luciadagen ble markert av GREPs mange barnehagebarn Les mer.

GREP-barnehagene har fått nye nettsider!

02. desember 2016

GREP Grenland driver to flotte barnehager. Rønningen og Maribakkane barnehage ligger i henholdsvis Porsgrunn og Skien, og gir et trygt og godt tilbud til i overkant av 180 barn. Les mer.

GREP Rødmyr offisielt åpnet!

16. november 2016

​Åpningen av Rødmyr ble behørig markert med nydelig musikk, taler, snorklipping og kaker.  Les mer.

Spennende oppdrag for Skagerak Energi!

11. november 2016

Skagerak Energi har en historie som skriver seg over hundre år tilbake i tid. Gjennom hele perioden har fotografi vært benyttet som dokumentasjon både på det tekniske og på bedriftens liv og virke. Når tiden nå var moden for å digitalisere dette fotomaterialet falt valget på GREPs digitaliseringstjeneste. Informasjonssjef Ruhne Nilssen hos Skagerak og Finn Stokke og Caroline Jørgensen fra GREP var godt fornøyde med samarbeidet. Les mer.

GREP Rødmyr fylles opp! 

23. september 2016

GREP Rødmyr fylles nå opp av flinke medarbeidere i mange produksjonsavdelinger.  Les mer.

GREP Teli på flyttefot!

08. juni 2016

Mekanisk avdeling på GREP Teli er i full gang med flyttingen til det nye produksjons- og arbeidsinkluderingsbygget på Rødmyr. Les mer.

GREP-kringle for april tildelt Skien Kirkelige Fellesråd

30. mai 2016

GREP-kringle for april ble tildelt Skien Kirkelige Fellesråd. Godt samarbeid gjennom mange år har ført til at flere arbeidssøkere har fått arbeidskontrakt hos dem. Les mer.

Siste fagbrev fra Skippergata 4

27. mai 2016

Gratulerer til Håvard Melby med meget godt bestått fagprøve. Les mer.

Ringer i Vannet-diplom til Villa Mat 

14. april 2016

Villa Mat rekrutterte ny medarbeider i 40% stilling som servitør på tampen av året 2015. Les mer.

Nytt fagbrev via GREP

17. mars 2016

GREP gratulerer Ida Gavem Nilsen som har bestått fagprøven i platefaget med karakteren meget godt bestått. GREP driver opplæring innen mange fag, og det er veldig gøy når lærlinger når sine mål og består fagprøven! Les mer.

Frokostseminar med prisutdeling

08. mars 2016

Tirsdag 8. mars var det invitert til frokostseminar hos GREP, i hovedkontoret på Norrøna Brygge. Et spennende program bestående av prisutdelinger og uformell prat om godt samarbeid lokket et stort antall besøkende til arrangementet.  Les mer.

GREP-kringla

23. februar 2016

GREP setter stor pris på det gode samarbeidet med lokalt næringsliv. Derfor føles det naturlig å gi de som yter det lille ekstra en liten oppmerksomhet. Les mer.

Det tar form på Rødmyr!

02. februar 2016

Det nye produksjons- og arbeidsinkluderingsbygget på Rødmyr tar form. Allerede i uke fem kom reisverk av stål på plass, og byggets omfang begynner virkelig å komme til syne. Les mer.

Byggestart på Rødmyr!

01. oktober 2015

GREPs nye produksjons- og arbeidsinkluderingsbygg er under oppføring på Rødmyr i Skien.
Byggingen er godt i gang, og onsdag 30. september ble dette markert med taler,
hornmusikk og kake i strålende sol. Les mer.

GREP lanserer Grepfrukt!

21. september 2015

Det er mange fordeler med å la medarbeidere småspise på jobben. Humøret stiger, ytelsen øker og resultatene blir bedre. Nå lanseres Grepfrukt, GREPs helt egne konsept for fruktlevering rett til arbeidsplassen. 
Les mer.

Fotballfritidsordning hos ODD!

26. juni 2015

Er du like glad i fotball som oss? Da er kanskje fotballfritidsordningennoe for deg. I samarbeid med Toppidrettsgymnaset ogGREP Grenland arrangerer Odds Ballklubb fotballfritidsordning iskoleåret 2015/2016. Les mer.

To nye lærlinger med fagbrev 

23. juni 2015

GREP gratulerer Tommy og Steffen med fagbrev i platearbeiderfaget. Etter læretid på mekanisk avdeling hos GREP Teli er begge to nå klare for å ta fatt på arbeidslivet som kompetente fagarbeidere. Les mer.

Åpen mik på GREP Norrøna

02. juni 2015

Har du noe på hjertet, et skjult talent eller noe annet du brenner for? Tirsdag 9. juni mellom klokka 11.30 og 12.00 arrangeres det åpen mik på GREP Norrøna. Les mer.

Kundekveld på Marekatta

22. mai 2015

Onsdag 3. juni er det duket for en ny kundekveld på Marekatta hos GREP Marensro. Gode tilbud, muligheter for omvisning og hyggelig stemning står på programmet. Les mer.

Miljø og bedriftshelse hos GREP

22. mai 2015

Hos GREP slås det et slag for bedriftshelsen og omgivelser. Å velge sykkel fremfor bil på handleturer, postkjøring eller vareleveranse gir gevinster for både helse og miljø. Les mer.

Vaskeriavtale med Porsgrunn

05. mai 2015

GREP har inngått et samarbeid med Porsgrunn Kommune om vask av arbeidstøy for hjemmehjelp og ansatte på sykehjem. Les mer.

GREP har fått nytt barrierevaskeri

28. april 2015

Fra april 2015 tar GREP oppdrag fra bedriftsmarkedet til sitt nye barrierevaskeri på Kongerød i Skien. Les mer.

Bondegården som tema

06. april 2015

Avdelingen Laguna hos GREP-barnehagen Rønningen har i flere måneder jobbet med temaet "bondegården". På denne måten får barna oppleve spontanitet og ansvar, og har med stolthet tatt vare på de fem kyllingene som til nå er ruget ut. Les mer.

GREP overtar Link

20. mars 2015

Det er besluttet at GREP Grenland AS fra og med 1. april 2015 overtar Link Arbeid KF i en virksomhetsoverdragelse.  Les mer.

GREP har ny profil

03. februar 2015

GREP skal gi alle mennesker muligheten til å yte sitt beste. For å imøtekomme fremtidens forventninger har GREP modernisert hele organisasjonen. For publikum vil de største endringene være den nye hjemmesiden og ny visuell profil som lanseres februar 2015. Les mer.

NHO besøkte GREPs nye hovedkontor

03. februar 2015

NHO besøkte 13. februar GREPs nye lokaler i Porsgrunn. Les mer.

GREP har fått nytt hovedkontor

03. februar 2015

GREP Grenland har fredag 13. februar offisiell åpning av sitt nye hovedkontor Norrøna Brygge på vestsiden i Porsgrunn. I lyse, fine og nyoppussede lokaler på historisk grunn vil deler av bedriftens ansatte flytte inn. Les mer.