Månedens og årets GREP-bedrift

Ingen beskrivende tekst lagt til
35 51 63 00 E-post Facebook

GREP deler årlig ut tolv utmerkelser til næringslivsaktører. Disse er elleve utmerkelser som "Månedens GREP-bedrift" og én utmerkelse som "Årets GREP-bedrift". De elleve månedlige utmerkelsene fungerer som nominasjoner for den tolvte. 

 

Utmerkelsen som "Månedens GREP-bedrift" tildeles en bedrift som har vist seg å være en arbeidsgiver som gir det lille ekstra. Alle bedriftene som GREP samarbeider med bidrar til at alle får muligheten til å yte sitt beste, men noen strekker seg altså akkurat litt lenger enn vanlig. Dette ønsker GREP å synliggjøre verdien av, og samtidig uttrykke takknemlighet for. Typiske kjennetegn for de som gir det lille ekstra er vilje til å satse på mennesker, evne til å ha tålmodighet i møte med mennesker som har utfordrende livssituasjoner, interesse og engasjement for arbeidsinkludering og et ønske om å ansette selv om det krever tilrettelegging.

Mottakeren av utmerkelsen "Månedens GREP-bedrift" får en gravert plakett, en gave fra GREPs interiørforretning PREG og en videosnutt til fri bruk, alt sammen produsert lokalt i Grenland av GREP, i tillegg til positiv omtale og synlighet via GREPs mediekanaler digitalt. Bedriften nomineres også til "Årets GREP-bedrift". Mottakeren av utmerkelsen "Årets GREP-bedrift" får, sammen med plakett, gave, filmsnutt, omtale og synlighet, ett års abonnement på Grepfrukt - fruktkurver levert på arbeidsplassen.

Videoen under, som handler om samarbeidet mellom GREP og Villa Mat i Skien, viser betydningen av arbeidsinkludering, både for enkeltmennesker, bedrifter og samfunn.